Studentskylten blir en poster

Studentskylten ska nästan varje ungdom ha minst en gång i livet. Då gäller det att tänka till för alla vill ha en skylt som man aldrig glömmer. Ingen tråkig skylt utan en skylt som sticker ut. Det intressanta är att hela familjen har glädje av studenten och skylten är en bestående del av det hela. Om man då tillverkar en posters som är identisk med skylten så får man ett bestående minne av hela upplevelsen som både föräldrar och som många fler kan ha som ett minne och dessutom kommer den att pryda många väggar under lång tid framöver.

Därför är det viktigt att man har en riktig bra bild och en bra text med ett fint typsnitt så den passar in i många miljöer. Posters är ju som bekant väldigt populära i många hem och pryder väggar. Ramen är naturligtvis väldigt viktig, så att lägga några kronor extra på den är väl investerade pengar.

Att kunna beställa allt i ett enda paket är viktigt och beställaren är ofta villig att lägga några extra kronor vid just detta tillfälle. Du som ska designa skylten bör också tänka på att lägga extra tid på att få det hela med att stämma in i sammanhanget. Alltså få skylten så positiv som möjlig. Att göra huvudpersonen så positiv. Bilden ska med andra ord vara den bästa tänkbara för just detta tillfälle.

Vad är då en positiv bild. Gärna ett motiv med en leende huvudperson som avbildar denne i en situation som den själv uppfattar som positiv och tänk på att texten till bilden har stor betydelse för hela sammanhanget. Alltså tänk positivt.